Αγώνας μπάσκετ με 4ο Γυμνάσιο Ελευσίνας

Την Τρίτη, 15-5-2018, διεξήχθη στο καινούριο γήπεδο μπάσκετ του 1ου Γυμνασίου Μάνδρας ο πρώτος φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του 1ου Γυμνασίου Μάνδρας και του 4ου Γυμνασίου Ελευσίνας.

Ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε κλίμα φιλικό και γεμάτο ενθουσιασμό. Οι παίκτες και των δύο ομάδων “έδωσαν” τον καλύτερο εαυτό τους παίζοντας καλή άμυνα, κάνοντας γρήγορες επιθέσεις και εντυπωσιακά σουτ.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του 1ου Γυμνασίου Μάνδρας.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων και τους συναδέλφους γυμναστές κ. Ελένη Αντωνή, κ. Γιούλη Βασιλείου και κ. Γιώργο Μπλιάγκο, οι οποίοι οργάνωσαν τον αγώνα και υποστήριξαν με τις συμβουλές τους την προσπάθεια των μαθητών.

Συγχαρητήρια και σε όλους τους μαθητές/τριες του 1ου Γυμνασίου Μάνδρας, που ως φίλαθλοι, επέδειξαν άψογη συμπεριφορά. Χειροκρότησαν και ενθάρρυναν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Ένα “μεγάλο ευχαριστώ” στον κ. Γιώργο Διολέτη, ο οποίος ανέλαβε τη διαιτησία του αγώνα, στον κ. Μιχάλη Μαρούγκα, που πρόσφερε τα κεράσματα, στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στους Συλλόγους Διδασκόντων και των δύο σχολείων που υποστήριξαν τη συγκεκριμένη δράση.

Και του χρόνου!!!!