• screen.jpg
  • screen2.jpg
  • screen3.jpg
Το 1° Γυμνάσιο Μάνδρας συμμετέχει στον διαγωνισμό για το διεθνές βραβείο (the ISA award) που διοργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο

Βράβευση του σχολείου μας

Στο πλαίσιο του προγράμματος αγωγής υγείας με τίτλο «Ο τόπος μας είναι η Ιστορία μας»...

Το σχολείο μας διακρίθηκε στο Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας «Η Ιστορία σου είναι η ιστορία της πόλης σου», κερδίζοντας το τρίτο βραβείο.

Η παιδαγωγική ομάδα συμμετείχε στο διαγωνισμό με μία ταινία μικρού μήκους η οποία έφερε τον τίτλο «ΜΝΗΜΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ». Ο διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε από το τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, το Γενικό Συμβούλιο Βιβλιοθηκών του ΥΠ.Π.Ε.Θ, το Τμήμα Αρχειονομίας Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και το ΕΚΟΜΕ AE - Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Γιάννη Κοροπούλη και τον κ. Χρήστο Στάμου (συγγραφέα-εκπαιδευτικό) για τις πολύτιμες μαρτυρίες τους, μέσα από τις οποίες οι μαθητές έμαθαν για την αντίσταση που αναπτύχθηκε στην περιοχή μας την περίοδο της Γερμανικής κατοχής 1941-1944 και συγκέντρωσαν το απαιτούμενο υλικό!

Η λήψη (download) της ταινίας μπορεί να γίνει από εδώ (μέγεθος αρχείου: περίπου 2 GB)

Copyright 2011 Βράβευση του σχολείου μας. All Rights Reserved.
Joomla 1.7 templates by Joomla themes